Παραλαβές Αγροτικών Προϊόντων

Agrostar Agricultural and trading company

Μετρώντας τουλάχιστον δεκαετή εμπειρία στον χώρο του εμπορίου, η επιχείρηση μας παραλαμβάνει σιτηρά από αγρότες παραγωγούς με αμεσότητα, φιλικότητα και πρωτίστως ειλικρίνεια. Είμαστε διαθέσιμοι έτσι ώστε να μάθετε σχετικά με την διαδικασία παραλαβής όλων των αγροτικών προϊόντων, επικοινωνώντας μαζί μας. Έχοντας ως γνώμονα την παροχή υπηρεσιών που χαρακτηρίζονται από ειλικρίνεια, φιλικότητα και αμεσότητα, παραλαμβάνουμε τις ποσότητες που επιθυμείτε.

Μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας για να μάθετε ακόμα περισσότερες λεπτομέρειες για τον τρόπο παραλαβής στις εγκαταστάσεις μας.

Επίσης, στις εγκαταστάσεις μας πραγματοποιούμε παραλαβές συσπόρου βάμβακος μέσω της αποκλειστικής συνεργασίας με τα μεγαλύτερα εκκοκιστήρια της Ελλάδος. Οι συνεργάτες μας, δραστηριοποιούνται στον τομέα του εκκοκκισμού βάμβακος, στην παραγωγή βαμβακέλαιου και βαμβακόπιτας, καθώς και στην εμπορία βάμβακος, δημητριακών και ζωοτροφών.

Εγγυημένα ανώτατη τιμή και άμεση εξόφλησηΚάθε ενδιαφερόμενος μπορεί να επικοινωνήσει μαζί μας για περισσότερες πληροφορίες.